KlasikaPlus.cz© - portál o klasické hudbě

PORTÁL O KLASICKÉ HUDBĚ

...váš vyladěný partner

english

Hradecký kulturní adventní kalendář 2020 english

Filharmonie Hradec Králové, Divadlo Drak, Galerie moderního umění, Klicperovo divadlo, Muzeum Východních Čech, Knihovna města Hradce Králové a Český rozhlas Hradec Králové spojují své síly a přinášejí Vánoce tak trochu jinak, a sice formou adventního online kalendáře.

„Každý den až do toho Štědrého s námi můžete on-line vstoupit do míst a organizací, které jsou nyní uzavřeny. Všechny organizace si mezi sebe rozdělily jednotlivé dny v kalendáři a můžete se těšit na rozmanitý program. Filharmonie přispěje hudebními okénky, která rozmístila do míst, která jsou nyní veřejnosti nepřístupná. Muzeum Vás naláká na virtuální prohlídky a s Galerií si něco krásného vytvoříte. Divadla Vás potěší čteným slovem a putováním do Betléma pro dětské publikum. Zbytek je překvapení…,“ zvou ke sledování příspěvků organizace.

V úvodním videu návštěvníky zdraví a seznamují s kalendářem ředitel Filharmonie Hradec Králové Václav Derner, ředitel Galerie moderního umění František Zachoval a další zástupci hradeckých kulturních institucí – Eva MikulkováKlicperova divadla, Tomáš JarkovskýDivadla Drak, Petr Grulich z Muzea Východních ČechJiří Kánský z Českého rozhlasu Hradec Králové.

Foto: Fb Klicperova divadla

KlasikaPlus.cz

Redakční články v rubrikách AktuálněPlus a VýhledPlus



Příspěvky redakce



Více z této rubriky